Lymfedrainage - praktijk voor welzijn te Heesch

Ga naar de inhoud
LYMFEDRAINAGE

Wij importeren , repareren de Lymphomed en inkoop 2e hands.
Wij geven les om met de Lymphomed te mogen werken:  
https://www.lymphomed.nl

Wij werken met de lymphomed in het hele land samen:  
Lymfedrainage
erkende therapie

Lymfedrainage:
Wat is er speciaal aan jullie lymfedrainage?
Wij kunnen de lymfevaten meten en zo zien of er blokkades zijn. Zo "ja" dan weten we waar de blokkades zitten en kunnen wij iets doen aan uw klachten die van de slechte werking van de lymfevaten afkomstig zijn. U weet dus vooraf aan uw behandelingen of die behandelingen wel nodig zijn en of u er baat bij gaat hebben. Uw lymfevaten worden gereinigd, uw lymfevocht gaan we afvoeren, waardoor de lymfevaten herstellen.
Wij noemen deze eerste keer van meten een "proefbehandeling lymfe"

Wat gebeurt er bij een proefbehandeling lymfe?
Als u bij ons komt voor een proefbehandeling lymfe, dan beginnen wij met een anamnese af te nemen. Welke klachten heeft u, waarom u denkt dat er iets aan uw lymfevaten mankeert.
Wij gaan u leren hoe u zelf kunt zien of u iets aan uw lymfevaten mankeert.
Daarna gaan we de lymfe meten. En na de meting gaat u zelf de diagnose stellen over uw lymfevaten.
U krijgt dan 15 minuten "directe" lymfedrainage. Dit is heel bijzonder, want normaal wordt door spierbeweging het lymfevocht afgevoerd. "Directe lymfedrainage is passieve lymfe massage, die de eventuele lymfe blokkades oplost en uw lymfevaten herstelt.
Het is dus niet alleen lymfedraineren, maar ook lymfevaten herstellen. En ondertussen gaan we het lymfevocht afvoeren, de lymfevaten worden gereinigd én de lymfevaten worden hersteld.
Na een proefbehandeling lymfe bent u tot niets verder verplicht. U betaalt de proefbehandeling en bent vrij om wel of niet bij ons verder te gaan. Immers als u goede lymfevaten heeft, kunnen wij ook niets voor u betekenen.
lymfe drainage
Hoeveel lymfe behandelingen heb ik nodig om mijn lymfevaten te herstellen?
Als wij een lymfevaten blokkade meten, dan raden wij u aan om 12 behandelingen als therapie te nemen. Meestal zijn binnen 12 behandelingen de lymfevaten hersteld en zijn de klachten die van de slechte lymfewerking afkomstig waren, verdwenen of zeker verminderd. Wij geven dit bij de proefbehandeling lymfe al aan, of de klachten verdwijnen of verminderen.
Wij meten iedere lymfebehandeling eerst of de lymfevaten herstellen. Mochten ze bij de 8e behandeling al hersteld zijn, dan gaan we de 12 lymfe behandelingen afbouwen. Zo weet je zeker dat je het beste resultaat van de therapie voor de lymfevaten krijgt.
lymfe herstellen
En dan? Moet ik dan terug blijven komen voor lymfedrainage?
Meestal niet. Als wij samen kunnen constateren waarom uw lymfeprobleem is ontstaan, dan is nieuwe lymfe drainage niet meer nodig. Uw lymfevaten zijn "genezen".
Als uw lymfeproblemen heeft als erfelijke aanleg, dan is het soms nodig iedere maand de lymfe 1x te draineren. U voelt dit zelf, omdat uw klachten weer een beetje terug komen. Als u op tijd weer uw lymfedrainage ondergaat, blijven de lymfe goed werken en heeft u geen hele kuur meer nodig.
lymfe problemen
Is lymfedrainage een vervelende behandeling?
De meeste klanten vinden de lymfedrainage een heerlijk ontspannen gevoel. Wel moeten sommige klanten eerst even wennen aan het gevoel. Dit doen we daarom al bij een proefbehandeling lymfe, zodat je van te voren weet of het voor u een optie is of niet om bij ons de lymfevaten te herstellen.


lymfe herstellen   lymfe drainage   lymfe problemen
LYMFEDRAINAGE
praktijk voor welzijn erkende therapie
Praktijk voor welzijn
Bachlaan 51, 5384 BL Heesch 0412 - 45 48 61
erkende therapie
Terug naar de inhoud