Pedicure - praktijk voor welzijn te Heesch

Ga naar de inhoud
PEDICURE

Wij zorgen graag voor uw welzijn;
voetproblemen; pedicure + voet (rug schouder) pijn, steunzolen op maat
lymfe problemen; meten en lymfedrainage therapie
wratten; wrat elektronisch te verwijderen.
Pedicure
erkende therapie
Pedicure
Heeft u voetklachten?
Wij zijn al ruim 40 jaar pedicure die mensen van hun voetproblemen af helpt. Wij hebben speciale therapie├źn voor jeugd en jongeren. Hier is het soms mogelijk om de voetklachten als therapie te behandelen. Dit betekent in de praktijk vaak dat ze slechts 1 tot 3 maal moeten komen en dan dan van hun voetproblemen af af zijn. Een vaak voorkomende klacht bij ingegroeide nagels. Vaak is de oorzaak fout knippen van nagels, waardoor de nagels kunnen ingroeien.
Wij halen de ingegroeide nagel weg en via een wig in de nagel laten we de nagel weer in de nagelplooi groeien.
likdoorn
Likdoorns
Heeft u eelt, likdoorns of exterogen?
Wij zijn gespecialiseerd om het deskundig weg te halen, bijna altijd zonder pijn. Een likdoorn kan veel pijn veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om de pit helemaal uit de likdoorn te halen. Onze voorkeur; zonder pijn en zonder bloed. Bij jeugd en jongeren s het vaak mogelijk de oorzaak weg te nemen, zodat de likdoorn ook niet meer terug komt. Dit geldt ook voor overtollig eelt weg halen.
schimmelnagel
Schimmelnagels
Heeft u kalk of schimmel nagels?
Een kalknagel is niet hetzelfde als schimmelnagel. Een hoornnagel is wel hetzelfde als een kalknagel.
De nagel is verdikt en/of verkleurd. Er kunnen strepen op de nagels zitten. Vaak is zo'n kalknagel of schimmelnagel niet meer te knippen vanwege de dikte.
Om te weten of u een schimmelnagel of een klaknagel heeft zijn wij gecertificeerd om een test uit te voeren. Binnen 10 minuten weten wij dan of het om een schimmelnagel of een kalknagel gaat. Daarna kunnen we dan ook de best gerichte behandeling geven, om u zo snel mogelijk van een schimmelnagel af te helpen.
Een kalknagel wordt door ons weer dun gevijld, zodat het er weer netjes uitziet en er geen likdoorn onder de nagel gaat ontstaan.
eeltkloven
eeltkloven
Heeft u voetkloven of hielkloven?
Hielkloven kunnen behoorlijk pijnlijk zijn. Maar voetkloven kunnen ook op andere plekken op de voet ontstaan. Meestal omdat het eelt te dik wordt. Bij warm weer kan er niet genoeg vocht bij de huid en springt het eelt en ontstaat de voetkloof.
Wij kunnen het eelt verwijderen rond de kloven, zodat de huid weer vocht kan opnemen en de voetkloven verdwijnen.
Als u het eelt op de voet dun houdt komen de voetkloven niet meer terug.
ingegroeide nagel
ingegroeide nagels
Heeft u last van ingegroeide nagel (s)?
Dat kan veel pijn aan uw voet betekenen. Soms is een laken op de ingegroeide nagel al teveel.
Wij halen het stuk nagel wat ingegroeid zit er uit en proberen de nagel weer in het nagelbed terug te krijgen. Bij hele bolle nagels zal dat niet altijd lukken en blijft een ingegroeide nagel behandeling nodig om hem eruit te houden, zodat u er geen pijn meer aan heeft.
Stop nooit iets tussen de nagel aan de zijkant; dit maakt het ingegroeide nagel probleem alleen maar groter. U beschadigd de nagel dan in de nagelaanmaak.
Knip teennagel altijd recht een een handnagel rond. Dit voorkomt ingroeien.

Maak nu een afspraak
PEDICURE
praktijk voor welzijn erkende therapie
Praktijk voor welzijn
Bachlaan 51, 5384 BL Heesch 0412 - 45 48 61
erkende therapie
Terug naar de inhoud